Jocuri Cu Impuscaturi

Impotriva Zombilor O misiune secreta coordonata de ministerul apararii te aduce fata in fata cu sute de zombi.Invazia acestora trebuie oprita cu orice pret, dar misiunea la care participai a ..
Vedete Contra Zombi Cine s-ar fi gandit ca vedetele se vor uni si ne vor apara de o invazie a zombilor ?Chiar si Silvestre Stalone - celebrul Rambo - a venit sa apere orasul de invazia ..
SAS Zombie Assault 2 Dupa finalizarea cu success a primei misiuni, eroul nostru este trimis acum intr-o baza militara abandonata.Se crede ca acea baza este infestata cu zombi si misiunea ta este ..
Autostrada Zombilor Stateai linistit acasa uitandu-te la televizor, cand deodata BAM ! apocalipsa zombilor a venit si te-ai trezit cu zeci de zombi pe strada ta, incercand sa intre peste tine in casa ..
Invazia Zombilor 2 Orasul este sub atac, zombii sunt peste tot si parca se inmultesc pe zi ce trece, esti inconjurat intr-o cladire abandonata iar singura ta sansa la supravietuire este sa te iei la ..
Zombotron 2 Zombotron 2 este un super joc de actiune, a carui misiune este sa evadezi de pe o planeta infestata cu zombi.Misiunea spatiala in care ai fost trimis a esuat iar nava ta a ..
Zombotron Unul din cele mai cunoscute jocuri cu zombi este Zombotron.Zombotron este un robot de lupta, special creeat pentru a interveni in situatii periculoase, atunci cand oamenii nu pot ..

© 2011 Jocuri Zombi